Улюблені наклейки дитини перетворюються у спосіб навчання букв, геометричних фігур, кольорів і багато чому іншому. Гра дуже цікава і полягає в тому, що малюк, користуючись підказками під картинкою з твариною, повинен зібрати поруч слово-назву тварини. Кожна фігура і колір будуть відповідати певній букві.

ліпучки для ігор

Продавець Інтернет-магазин Фетрик розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років. Ми впевнені, що ваші діти будуть у захваті від наших ігор. Можливе відправлення наложеним платежом (ви оплачуєте при отриманні) за тарифами Нової Пошти. Продавець Интернет-магазин «Розумні діти» розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років. Ігри на липучках друкуються з фотографічною якістю на картоні. Після друку, картон ламінується.

Ми використовуємо максимально товстий папір, щоб фіугрки були міцнішими. Фотопапір робить фони та фігурки супер-яскравими, а кольори насиченими.

Купити  Гра З Липучками Що Їли Козаки? — Всеукраїнський Портал Anelok — Ігри Для Друку

Рекомендований вік від 18 місяців до three років. Але з досвіду матусь, які вже придбали цей набір, він відмінно підходить дітям молодшого та старшого віку. Ми знаходимося у місті Дніпро та готові відправити наші ігри до будь-якої точки України, де працюють відділення Нової Пошти.

Щільна ламінація робить фігурки ще міцнішими та надійно захищає від води, слини, каші, пластеліну, фломастерів і т.п. Відправляємо ваші ігри протягом 2 днів з моменту замовлення. Якщо ніхто не взяв трубку, будь ласка, залиште заявку через кнопку “Хочу купити”. Ігри на липучках, можна купити в електронному вигляді ТУТ . Інтернет-магазин логопедичних іграшок та ігор клубу “LOGOS”. Натисніть «Налаштувати» або ознайомтеся з Політикою використання файлів cookie.

Дивіться Також

Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України “Про захист прав споживачів” повернути або обміняти товар. Означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця. Ігри на липучках, можна замовити в нас на сайті, та розрахуватись за них з допомогою накладеного платежу, тобто при отриманні. Друковані видання не підлягають обміну (поверненню) відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р.

Якщо ви будете брати найдешевші липучки, то м’яка частина липучки клеїться до фона, а колюча на роздаткову фішку. Якщо ж ви будете використовувати липучки 1-го сорту, то різниці у частинах немає, адже там замочки високої якості. Єдина умова — на фон ми наклеюємо липучки однаковою частиною, одного виду —або усі колючі, або усі м’які. Протилежною частиною — усі фішки (роздаткові картки), які будуть зніматися і наклеюватися на цей фон. Під час ігор з липучками ми задіюємо важливий і необхідний принцип — діяльнісний підхід. Це означає, що дитина працює фізично, окрім розумового навантаження.

№ 172 “Про реалізацію окремих положень Закону України “Про захист прав споживачів”. Якщо отримувачем буде інша особа (НЕ ВИ), у коментарі до замовлення вкажіть ВАШ номер телефону для уточнення деталей по замовленню. Самоклеючі круглі липучки мають той же принцип роботи, що і стрічка.

Ми – клієнторієнтована компанія і будемо намагатися вирішити проблему. Сподіваємось, що у вас залишаться лише позитивні емоції від наших ігор. Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості).

На вказаних телефонах є вайбер та телеграм. Також ви можете зв’язатися з нами у директ Інстаграма. Посилання завжди внизу сайту.

Якщо у вас є запитання, зауваження, пропозиції – напишіть нам. Компанія здійснює повернення та обмін цього товару відповідно до вимог законодавства. Ігри на липучках – це універсальні дитячі посібники для всебічного розвитку дитини як у дитячому садку, так і для домашнього навчання. Мовлення вбирає в себе всі досягнення дитини в оволодінні рідною мовою, її словниковим складом, звуковим і граматичним ладом.

Коли всі тварини отгаданы, а слова зібрані і прочитані, можна заглянути в інструкцію і вибрати для себе новий варіант гри. Ключова особливість таких ігор відображена у назві — всі вони мають липучки. Набір складається з поля і фігурок, які дитина повинна прикріпити в потрібні місця згідно https://www.ua-reporter.com/uk/news/chotyry-gry-uviyshly-u-zal-slavy-videoigor з правилами і тематики гри. Наприклад, розподілити тварин по будиночках, в яких вони живуть, або розкласти цифри у відповідності з кількістю предметів на картинці. Введіть адресу електронної пошти, яку ви вказали під час реєстрації. Ми надішлемо листа з інформацією для відновлення паролю.