Марку погасили 12 квітня, а вже 13-го українські захисники відправили той самий «русскій корабль» за вказаним напрямком. Після завершення продажів марки «Русскій воєнний корабль… Всьо» «Укрпошта» планує випускати нові колекції. Так, вже закінчився прийом робіт на марку «Доброго вечора». За словами Смілянського, надійшло понад 1000 робіт, серед яких є «дуже цікаві». «Укрпошта» обере 5-10 варіантів та виставить їх на онлайн-голосування наступного тижня, щоб обрати переможця. Як повідомляв OBOZREVATEL, у всіх районах Києва з’являться квіткові композиції, які символізуватимуть незламний дух українців під час війни.

купити онлайн марку русский корабль

Їх тепер буде до п’яти, щоб ворог не мав змоги бити в одну точку. У майбутньому, ймовірно, знайдуться колекціонери, які можуть захотіти зібрати тематичну колекцію, присвячену саме цьому воєнному періоду в історії України. Однак, перспективи “корабля-2” зараз виглядають не надто оптимістично. «Якщо розглядати цю марку як інвестицію, з урахуванням тиражу 5 млн, — це невдалий хід. У плані колекціонування – це сильний прорахунок, ця друга марка ніколи не подорожчає», — упевнений експерт. Ціна марки залежить від попиту на неї, а попит багато в чому визначається її “легендою”. Вся справа в історії, яка за нею стоїть, та у вдалому збігу обставин.

Ми будуємо новий центр, який матиме значно більшу пропускну спроможність. За словами Михайла Крамаренка, згодом тиражі таких агітаційних марок та листівок знищувалися як фейки, вціліла лише невелика їх частина, що й визначає їхню високу ціну. «Під час нинішньої війни подібні листівки та марки були б для нас дуже доречними», — вважає він. Окрім першої марки про російський корабель, “Укрпошта” випустить й інші.

“Були вибух за вибухом”: жінка розповіла про ракетну атаку по центру Одеси

Зовсім скоро вийде друга марка серії, яка називатиметься “Рускій воєнний корабль … ВСЬО”. Буде блок, до якого входить три нові марки і три купони з першою маркою. Можливо, так само буде і з маркою “русский корабль”. Хоча після того, як спаде перший ажіотаж, отримати за неї тисячу доларів і більше, найімовірніше, не вдасться. Довгострокові інвестиції в марки у світі може дозволити собі досить невелика кількість людей. Чисельність світової спільноти філателістів, за різними оцінками, сягає приблизно 40 млн осіб. Більшість із них купує марки, виходячи з колекційних інтересів, а не прагнучи вигоди.

Але вже тоді на виході з Головпоштамту юрмилися люди, яким не вистачило марок, і вони пропонували за неї в рази, а то й десятки разів більші кошти, ніж її номінальна вартість. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв. Детальніше щодо реклами та правил цитування можна ознайомитись в правилах користування сайтом. Нагадаємо, марки “Русский военный корабль, иди нах..й” не можна купити у відділеннях. Продаж завершився 20 квітня, але 100 тисяч можна було придбати в інтернет-мережі.

Матеріали з плашкою PROMOTED та НОВИНИ КОМПАНІЙ є рекламними та публікуються на правах реклами. Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються. Бюро економічної безпеки провалило завдання боротьби з економічною злочинністю, як до цього це зробили його попередники – податківці, Нацполіція та СБУ. За словами Іщенка, нині реально продати марку “Херсон-це Україна” удвічі дорожче від номіналу, а першу марку про корабель – в п’ять разів.

Статті на цю ж тему

Онлайн-покупки на маркетплейсі передбачають благодійну складову. 5 доларів із кожного замовлення з маркою Укрпошта перекаже на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. 25 травня Укрпошта стала першою поштою світу, якавідкрилавласний магазин на eBay. Вінниця, Прикарпаття, Житомир, Рівне, https://bessarabiainform.com/2023/06/skladovi-komfortnoi-gri-na-scho-naypershe-zvertayut-uvagu/ Черкаси та Кропивницький, де продано всі марки, до кінця тижня отримають додатковий тираж. Продовжуючи переглядати Today.ua Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності і згодні з використанням файлів cookie. BBC не несе відповідальності за контент інших сайтів.

Укрпошта як “осередок стабільності”

Чи виправдані ремонти та реконструкції під час війни і чи можливо використати ці кошти для боротьби з агресором. 4 червня покупцям, які замовляли марки на Prom повернули кошти. Матеріали, які позначені цим знаком, розміщені на правах реклами. За зміст реклами відповідальність несуть рекламодавці.

Це останні екземпляри, які залишилися з усього тиражу. Серед колекціонерів дуже цінуються так звані марки-контрафакти військового періоду. Тому їх не можна було клеїти на конверти та відправляти поштою. Марки могли повідомляти про захоплення того чи іншого об’єкта або про наступ, якого не було.

Через ажіотаж “Укрпошта” навіть запровадила обмеження на її продаж. Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський прокоментував ажіотаж щодо марки “Русскій воєнний корабль, іді…”. За словами Смілянського, уже найближчими днями буде можливість купити марку онлайн.