ОСВІТА, НАУКА, ВИХОВАННЯ ТА СІМЕЙНЕ ЖИТТЯ В ДАВНІЙ ГРЕЦІЇ – Роздивіться ілюстрацію. Про які шкільні заняття свідчить розпис? – До яких деталей привертає увагу вазописець? – Чим таке навчання відрізнялося від спартанського? – Що, на вашу думку, робить чоловік із тростиною, зображений праворуч?

Замовити роботу

МИСТЕЦТВО ЗА ПЕРВІСНОЇ ДОБИ Що і чому зображували первісні митці? Тривалий час учені нічого не знали про первісне мистецтво. Однак близько 130 років тому перші наскельні малюнки знайшов археолог Марселіно Саутуола, який проводив розкопки в підземній […]… За китайським гороскопом на 2024 рік для Кабана (Свині) це обіцяє бути періодом справжнього щастя, відзначеним http://jkg-portal.com.ua/ru/publication/one/polovina-dohodv-kijan-pde-na-oplatu-komunalki-43935 особистими тріумфами, випадковими зустрічами та насамперед сплеском матеріального благополуччя. Мистецтво — це далеко не тільки зібрання художніх творів, якими б прекрасними й значущими вони не були, це, насамперед і головним чином, — жива людська діяльність, без якої і будь-які шедеври втрачають свою цінність. Мистецтво як засіб суспільної комунікації.

Термін застосовується і до певних галузей художньої діяльності (Художня творчість загалом – література, архітектура, скульптура, декоративно-ужиткове […]… А потім мене звільнили. Як вас можуть звільнити з компанії, яку ви заснували?

Гороскоп Кабана на 2024 рік на фінанси, кохання та здоров’я

Ранком світить сонечко, по обіді може зірватися сильний вітер, […]… За «аналогією» до соціальної інфраструктури цю сферу справедливо було б назвати психологічною ультраструктурою мистецтва (виходячи з того, що латинське слово ultra означає над, зверх). Найважливішими інгредієнтами її є Психологія (художньої) творчості та Психологія (художнього) сприйняття. Проте і Канта, і Гегеля вражала ще більше здатність не так до вірного відтворення даного в довкіллі, як нестримний потяг людської уяви і її спроможність творення нового, нечуваного, небаченого, незнаного. Прислухайтесь уважніше до мови депутатів, інших публічних політиків, коли вони говорять, а не читають папірця! Людям дуже важко ставитися грубо до того, хто ставиться до них приязно.

Захоплення може перерости в самостійну прибуткову діяльність. Також сприятливо відкрити власну справу. Ясна річ, мистецтву як засобу пізнання світу властиві й недоліки порівняно з іншими засобами. Творам мистецтва бракує, з одного боку, тієї безпосередньої повноти знань, що властива досвіду, з іншого, — тієї точності та категоричної обов`язковості, що характеризують наукові знання. Тому мистецькі твори не можуть замінити ні практичної настанови, тим більш — інструкції чи рецепту, ні теоретичного дослідження. Кажуть, що люди — ніби дзеркало.