Наш портал – це можливість для наречених отримати систематизовану інформацію про заклади Чернівців. Вибравши потрібну категорію в каталозі послуг і фахівців, ви отримуєте список профілів з цінами, фотографіями, контактами та іншими корисними даними. Ми розміщуємо усю контактну інформацію, Ви можете зателефонувати або написати виконавцю в месенджерах. Також у нас діє внутрішня система повідомлень. Ресторан “Затишок” на вулиці Зелена, 6 у Чернівцях – ідеальне місце для смачного та затишного обіду з українською кухнею в традиціях гостинності та затишку.

ресторани для весілля у чернівцях

Однак, головною родзинкою закладу є великий вибір м’ясних і овочевих страв, які готуються на відкритому вогні. Такий підхід до приготування страв додає їм неповторного смаку та аромату, які важко знайти десь ще. У ресторані Вікторія Гарден також є чудовий банкетний зал, розрахований на 100 осіб. Тут можна провести будь-яке свято, а також насолодитися живою музикою, яка створить неповторну атмосферу.

Але як вибрати ресторан для весілля і не помилитися згодом у своєму виборі? Всі ці питання доставляють молодятам чимало клопоту, ми ж хочемо повністю позбавити вас від них. На нашому сайті ви швидко знайдете і виберете для себе ресторан для весілляу Чернівцях. При виборі закладу зверніть увагу на його інтер’єр, якщо він Вам сподобався без прикрас та кульок, то це — Ваш варіант.

Ресторан “день І Ніч”

Дезінфекцію транспортних засобів необхідно проводити на регулярніц основі для уникнення розмноження… АПОЛЛО, ТОВ – осередок культурного життя Чернівців за адресою вулиця Коломийська, 4, куди завжди раді повернутися. “The Сад” – ресторан зі смачними українськими стравами, розташований в самому центрі міста Чернівців, на території Парку Шевченка. Ресторан “Winston Hall” — це смачна кухня та затишна атмосфера, які зроблять ваші вечори незабутніми.

  • Смачні страви домашньої та української кухонь.
  • Таким чином, пропонуємо нашим гостям неповторний смаковий досвід.
  • Ресторан “Білий дім” – ідеальне місце для проведення масштабних заходів – весіль, корпоративів,…
  • Для невеликих компаній передбачено чотири затишні кабінки.
  • Рубанок – це не просто ресторан, це справжній шедевр гастрономії.

Професійні послуги фумігації від зернових шкідників, згідно законодавства та міжнародних стандартів… Ресторан “Millenium” у Хотині пропонує своїм гостям вишукані страви та приємну атмосферу за адресою вул. “Літепло” – заклад, який забезпечує якісне опалення та гарячу воду для мешканців Кобзарівської села в Зборівському районі. Якщо хочете, щоб свято у Вашому закладі запам’яталося гостям на весь наступний … Цей заклад дещо більше ніж кав’ярня, це скоріше справжній міні-музей кави!

Використання і копіювання матеріалів без відома виконавця заборонено. Широкий вибір м’ясних страв. “Meat Mix” – це ресторан зі смачними м’ясними стравами в затишному місці на Великому Кучуріві, Сторожинецький район. Ресторан “Підгіря карпат” – це смачна українська кухня, традиційний дизайн і затишна атмосфера, що знаходиться в мальовничому селі Верхні Станівці. “EURO LUXURY” – це елегантний заклад зі смачною європейською кухнею, розташований на вулиці Головній, 270 у Чернівцях.

“Нове Вікно” – це популярний естаблішмент, який пропонує багато цікавих розваг та послуг. Це місце, куди хочеться повертатися знову та знову, адже тут завжди панує дружня та гостинна атмосфера. Коли пропозицію руки та серця було прийнято, дата весілля призначена, перше, про що доводиться замислюватися молодятам — де ж провести весілля? Весілля в ресторані є найпоширенішим варіантом проведення цього заходу.

Відсутні Послуги Для Обраного Платежу

Святкування урочистих подій до 70 осіб. В закладі приємна атмосфера, грає жива музика. Виконавці віддають перевагу сучасному репертуару.

Крім того, ресторан готовий надати додаткові послуги, такі як організація виїзних церемоній та декорування за вашим бажанням. Ресторан Сервант знаходиться за адресою Гоголя 242/1 і пропонує своїм відвідувачам широкий спектр послуг. Це сімейний ресторан, де можна провести як тихий вечір, так і гучне святкування будь-якого свята. Меню ресторану включає американську, європейську, італійську та середземноморську кухні. Тут також є вегетаріанські страви, а для дітей є окреме меню. Якщо вам потрібно організувати банкет або святкування, у ресторані Сервант є затишний банкетний зал, де зможе розміститись до 60 гостей.

“Паб 34” – це затишний бар на Головній вулиці, де ви можете насолоджуватися смачними напоями та спілкуватися з друзями. “Kingdom.Boutique” – елегантний заклад у Чернівцях на проспекті Незалежності, де можна знайти широкий вибір ексклюзивної моди та аксесуарів. У ресторані “LiVuar” у Чернівцях можна насолоджуватися смачною їжею і приємною атмосферою за адресою вулиця Героїв Майдану, 184.

Готель з комфортабельними номерами. Ресторан з українською та європейською кухнями, банкетний зал до 200 осіб. Турецька та фінська сауни з басейном. Миття автомобілів та чистка килимів. Заклади Чернівців представлені на нашому сайті, оновлюють інтер’єри, піклуються про новинки в меню, вносять різноманітні родзинки під час відпочинку.

Тут готують традиційні буковинські страви, в тому числі на мангалі, а також в меню представлена, крім української, єврейська їжа. Інтер’єр закладу витриманий в українському стилі, дивує оригінальним народним декором. Тут можна побачити закрутки на поличках, часник, підвішений над головою. В ресторані панує приємна, домашня атмосфера, грає заводна музика. В теплу пору року працює веранда, на якій можна провести романтичний вечір з близькою людиною, сидячи на диванчиках при свічках. Рубанок – це заклад, який знаходиться у мальовничому куточку Чернівецької області, в самому серці Чернівців.

Ми пропонуємо як невеликий зал на 35 осіб, так і великий зал, достатньо просторий для прийому до eighty five гостей, або навіть весь ресторан та літній майданчик. Це дозволяє нам проводити як невеликі інтимні заходи, на сайті так і великі святкування. Наша мета – зробити ваше перебування у нашому ресторані максимально задоволеним і незабутнім. Добре до нас завітайте, і зробимо все можливе, щоб ви захотіли повертатись сюди знову і знову.